Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
Привітальна доповідь на медичній науковій конференції Ужгород-Братислава.
Автор: Артур Фролов      Дата: 08.07.2022 20:27


     Мене звуть Фролов Артур Володимирович, я представляю в цьому поважному товаристві флагмана нової медицини науково-виробничу компанію Алтимед (керівник Тараненко Олена Анатоліївна). Перш за все щиро дякую за можливість показати та пояснити принципи дії приладів, які є основою та метою діяльності Алтимеда. До речі, саме ця організація зробила з медицини, яка була скоріше мистецтвом (бо немає двох однакових організмів людини, кожен з них – унікальний), науку. Знайшлися критерії повторюваності та відтворюваності, які притаманні науці, й знайшлися саме тоді, коли медицина знайшла методики біорезонансної діагностики та терапії. Людство займається цим напрямком досить давно, ідеї та методики існують майже сто років, але з розвитком радіоелектронної елементної бази з`явились можливості побудувати саме ті прилади, в яких потребувала медицина. Зараз я зроблю необхідну заміну термінів, й кожен науковець моментально зрозуміє, що ці методики працюють. Сам термін «біорезонанс» мав якесь містичне забарвлення, але що це є насправді? Методики мали б з самого початку називатися так: діагностика та лікування електромагнітними сигналами. Справа в тому, що ми можемо розглядати людський організм, як складну біохімічно реакцію з мільйонами речовин, кожна з тих речовин, та кожне з хімічних перетворень вже є уніфікованим та підлягає прискоренню (чи гальмуванню) за допомогою електромагнітного сигналу на певних електромагнітних частотах (певних амплітудах та формах самого сигналу), впливаючи на одну й ту ж біохімічну реакцію в людських організмах однаково, ми впливаємо однаково й на результати лікування різних унікальних організмів, майже однаково. В цьому полягає крок, який зробило лікування електромагнітними сигналами по перетворюванню медицини з мистецтва в науку. Це надало досить потужний поштовх для досліджень, а саме – для пошуку частот, форм сигналів та матеріальних носіїв передачі сигналу з електроніки до людських органів та клітин, до самих хімічних компонентів життя. До речі, таких матеріальних серед декілька, це й гальванічна рідина в середині людського тіла – кров, лімфа тощо, це й електромагнітні можливості впливати на тканини органів локально, це й лазерні технології впливу на тканини, на кров, шкіру тощо, це навіть звукові коливання, котрі передаються через атмосферу.
     Хімічних речовин мільйони, реакцій в середині людського організму безліч, десятки видів органів та видів клітин, декілька способів подавати сигнал, та майже безкінечний спектр електромагнітних коливань. Це вже натякає на дуже кропітку роботу. Один з дослідників, присвятивших майже все життя науці, наприклад, провів дослідження, в якому дослідив вплив усіх частот від 1 гц до 27мгц з кроком в 1 гц. До речі, наукова проблема біорезонансу в загальному вигляді ще не є остаточно вирішеною, ми не маємо аналітичної формули, в яку б підставляли частоту, як параметр, а отримували б відразу розрахунок лікувального ефекту, як число, чи рекомендацію до лікування. Але ми маємо декілька неузагальнених експериментальних досліджень, в яких є набір частот та форм сигналів, а на виході – відтворюваний та повторюваний терапевтичний результат. Й таких методик зараз майже 55 тисяч, а по всьому світу в цьому новому розділі медицини працюють майже 20 тисяч команд медиків-дослідників. Ця нова медицина є дуже розвинений й просунутий розділ фізіотерапії. Тільки й усього. В цій галузі Алтимед це 20-ти річний досвід наукових досліджень, виробництва медичної аппаратури та лікування людей.
     Таким чином я спробував дуже коротко розказати про теоретичні основи методики, й зараз перескакую у самий кінець, опустивши ту саму кропітку 20ти річну роботу, яку вже зроблено, та ще більше роботи належить зробити. Будь яка науково гіпотеза стає теорією не тоді, коли хтось написав формулу, не тоді, коли на симпозіумі дали Нобелевську, а тоді, коли побудовані прилади на основі гіпотези, які прогнозовано, передбачувано, повторювано, об`єктивно дають корисний результат. Саме такі прилади серійно розробляє та випускає науково-виробнича компанія Алтимед, можливо на зараз єдиний визнаний український виробник медичного обладнання. Компанія випускає діагностичні прилади, за допомогою яких можна вивчати кожного конкретного пацієнта, читати його, як велику багатотомну книгу, й на кожен аналіз витрачаються секунди, а на аналогічний аналіз звичними методами витрачаються дні, також випускаються серійні терапевтичні прилади, лінійка яких достатньо велика: це й прилади для протидії збудникам хвороб, які діють через гальванічні рідини, це й електромагнітні випромінювачі на основі катушок індуктивності, це й прилади, які діють на нейронну структуру людини, на судини, також є прилади, які діють безпосередньо на властивості речовини, наприклад на структуру присутніх в воді мікроскопічних вихрьових потоків. Ще раз наголошую, що треба активізувати зусилля в науковій сфері, розвиваючі аналітичну ланку та будувати на основі теорії все нові й нові прилади, які б ефективно протидіяли хворобам, коли будується новий прилад, то розробники вже націлюються, яку саме патологію в яких випадках ним можна лікувати.
     Крім наукового напрямку перед нами також стають задачі долати бюрократичні та традиційні стереотипи за для того, щоб новітні досягнення та прилади дійшли до пацієнтів, все те, що розробляється повинно ефективно лікувати людей. Вже зараз ми можемо стверджувати, що є не аби які успіхи в лікуванні:
     - травм та пошкоджень,
     - багатьох грибкових захворювань,
     - деяких видів онкології,
     - бактеріальних інфекцій,
     - вірусних захворювань (ВІЧ, гепатит), а ковід піддався лікуванню майже легше за інші РНК-конструкції, технологія доведена до того, що людина одужує протягом хвилин.
     Всі ці досягнення мають бути широко впроваджені, тому побудова центрів реабілітації та лікування, підготовка та навчання спеціалістів є також пріоритетним практичним напрямком роботи, саме нашої з Вами роботи.
     
     


Автор: Артур Фролов прочтений: 1326 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 40553
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика