Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
Love Stories – калейдоскоп-мандрівка навколо світу
Автор: Омельчук Юлия Ивановна      Дата: 28.04.2021 23:12


     На арені цирку
     Love Stories – калейдоскоп-мандрівка навколо світу
     
     Національний цирк України (площа Перемоги, 2) представив широкій публіці п’яту за рахунком прем’єру 60-го ювілейного сезону. Святкова вистава-феєрія має промовисту назву «ІСТОРІЇ КОХАННЯ. ЦИРКОВА МАНДРІВКА».
     
     За оригінальним сюжетом, глядачі стають учасниками видовищної, захопливої мандрівки, сповненої карколомних пригод. Подорожуючи різними країнами, артисти мовою циркового мистецтва розповідають свої яскраві історії. Закохані очі, теплі обійми й надійне плече окрилюють, надаючи сил і наснаги рухатися вперед, підійматися до омріяних щасливих вершин.
     
     Дві з половиною години, що триває це іскрометне шоу, ми гостюватимемо в модерній Америці, вишуканій Великобританії, олімпійській Греції, колоритній Індії, сонячній Іспанії, комічній Італії, романтичній Німеччині, галантній Франції, загадковій Японії, і звичайно ж, побуваємо в мальовничій Україні. У програмі беруть участь переможці багатьох міжнародних циркових фестивалів: акробати на батутній доріжці, моноциклі та роликах, повітряні гімнасти, дресирувальники хижих звірів, коней і птахів, віртуозні жонглери.
     
     Дивовижні історії кохання розгортаються під живу музику, що гарантує святкову атмосферу щирих емоцій, піднесеного настрою. Квитки на нову виставу – уже в продажу. І ми чекаємо на зустріч із цирком, аби насолодитися вірою в те, що любов, досягаючи свого зіркового часу, стає всемогутньою, здійснюючи найзаповітніші мрії, і творить справжні дива!
     
     Відкриває програму виступ дуету повітряних гімнастів Джулії МАКАРОВОЇ та Олексія МАЛОГО «A&J». Артисти зачаровують нас, переносячи в прадавні часи утворення світу. Тут ми зустрінемося з мужнім Адамом і тендітною красунею Євою, яка щойно оволоділа мистецтвом зваблення. Просто на наших очах розгортається ця пристрасна біблійна історія. Чи вдасться їй спокусити першого на світі чоловіка принадним яблуком? Номер удостоєний бронзової винагороди Міжнародного циркового фестивалю «Золотий Слон» (Іспанія) і срібної – ХІІ Міжнародного фестивалю циркового мистецтва «Відлуння Азії».
     
     Унікальний номер під керуванням Руслана ЯРЕМЧУКА переносить нас до гарячої Іспанії. Від бурхливої пристрасті завмирає серце – дресировані коні Граф та Оскар королівської породи фриз танцюють у манежі з темпераментними танцівниками й танцівницями, відтворюючи спільний хореографічний виступ. Безумовно, це викликає захоплення й подив!
     
     Акробатичний дует Дмитра ДУДНИКА та Анастасії ШКАНДИБІНОЇ демонструє вправний еквілібр на моноциклі. Використовуючи для складних трюків цікавий реквізит, закохана парочка з удаваною легкістю розігрує на арені свою зворушливу історію, що нібито відбувається в гангстерській Америці 30-х років минулого століття. Замилування роботою молодих артистів обов’язково подарує вам гарний настрій і масу позитивних емоцій!
     
     Виступ дуету «Star Dust» акробатів на роликах Євгена ЄМЕЛЬЯНЕНКА та Влади КАМИШНИКОВОЇ вражає ризикованими обертами в шаленому темпі, що межують з небезпекою для життя, заряджаючи публіку енергією драйву й позитиву. Від їхніх карколомних трюків просто перехоплює подих!
     
     Атракціон «Ілюзія сучасності» – справжнє диво! А можливо, магія або чародійство? Проте фокусник Євген НОВОСЬОЛОВ перебуває у своїй стихії. З таким магом-чародієм дуже просто повірити в таємничі флюїди кохання й у будь-які чудеса…
     
     Козаки завжди славилися неабиякою спритністю. Акробати на батутній доріжці під орудою заслуженого артиста України Олега РИБЧЕНКА бездоганно опанували мистецтво володіння власним тілом. Ритмічний номер, витриманий в українській стилістиці, багатий на карколомні трюки й викликає щире захоплення.
     
     Подружжя Миколи та Юлії КОЗИРЄВИХ – дресирувальники з величезним досвідом традиційної безболісної дресури, що вже багато років наочно демонструє дружні, партнерські стосунки людини та хижого звіра. Майстри виховують своїх тварин, беручи їх до себе ще маленькими кошенятами. В атракціоні працюють леви й тигри. Сенсацією є єдиний у світі кульбіт через голову, який виконує левиця!
     
     Виступ білосніжих голубів-павичів Оксани ЛЯХОРСЬКОЇ ніби переносить нас до Парижа – міста, що так приваблює закоханих з усього світу. Адже саме ці вишукані птахи є символом вічної чистої любові. Саме їх вважають посланцями небес, які, наче світлі янголи, допомагають з’єднувати серця закоханих для щасливого життя в гармонії та злагоді.
     
     Комічним жонглерам Дмитрові ДУДНИКУ та Олексієві МАЛОМУ притаманні акторська майстерність високого класу й тонке почуття гумору. Вони віртуозно маніпулюють складним реквізитом, можуть працювати навіть у темряві, постійно вдосконалюють уміння. Усе це викликає незмінну цікавість публіки.
     
     Під куполом цирку, понад п’ятнадцять метрів заввишки, ширяє безстрашна повітряна гімнастка Марія ШЕВЧЕНКО. Ефектний номер у стилістиці загадкової, містичної Японії артистка виконує на корд-де-волані – спеціальних петлях. Срібний приз ХХ Міжнародного фестивалю циркового мистецтва в місті Латині (Італія).
     
     Завершує святкову програму динамічний номер, створений в одному з найнебезпечніших і найскладніших циркових жанрів. Група акробатів-відчайдухів «Free Hearts» під керуванням Артема МАЛЮКОВА виступає на зустрічних гойдалках. Колектив професійних артистів уже встиг підкорити серця шанувальників циркового мистецтва в Латинській Америці та Франції, а тепер успішно гастролює Україною.
     
     О Париж, Париж! Під куполом цирку лунають французькі мелодії, а замість традиційних кумедних клоунів у виставі виступають романтичні міми. На ліричний лад публіку налаштовують дві милі харизматичні парочки під орудою Тетяни КУЗНЄЦОВОЇ.
     
     Яскравий святковий спектакль «Історії кохання. Циркові мандри» демонструється під чудову живу музику. Дійство супроводжується грою оркестру Національного цирку України (головний диригент – народний артист України Марк Рєзницький). Вокал – Кирило КАПЛУНОВСЬКИЙ, Вікторія ОЛІЗЕ, Ірина РЄЗНИЦЬКА.
     
     Артисти шоу-балету Національного цирку України в колоритних костюмах також доповнюють враження цікавими хореографічними номерами. Балетмейстер-постановник – Олександр МАЙБЕНКО.
     
     Головна режисерка програми – Вероніка ГУМАРОВА. Режисери-постановники – Микола САВЕНКО та Надія Шкляр. Генеральний директор Національного цирку України – заслужений діяч мистецтв України Владислав КОРНІЄНКО.
     
     Для відвідування нової вистави ви можете обрати зручну для вас дату – по 27 березня 2021 року включно. Тож пориньмо з головою в привабливу атмосферу закоханих мрій, романтичних почуттів і гарячої пристрасті – подаруймо свято собі й своїм близьким!
     
     Юлія ОМЕЛЬЧУК
     Фото Дмитра СТАРОДУБЕНКА


Автор: Омельчук Юлия Ивановна прочтений: 1097 оценки: 5 от 2
© Свидетельство о публикации № 37009
  Цена: 1100 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика