Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
День народження – свято цирку
Автор: Омельчук Юлия Ивановна      Дата: 09.12.2020 17:47


     Прем’єра
     День народження – свято цирку
     
     У Національному цирку України (площа Перемоги, 2) розпочався 60-й ювілейної сезон. Відбулася прем’єра денної програми під промовистою назвою «ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ. СВЯТО ЦИРКУ». Нову виставу витримано в класичній стилістиці. Постановка Вероніки ГУМАРОВОЇ, Миколи САВЕНКА та Надії ШКЛЯР. Тож акробати, повітряні гімнасти та інші супергерої, улюблені дресировані тварини й чарівник, який ладен здійснювати сміливі мрії, запрошують!
     
     Відкривають програму гімнасти на різновисоких турніках під керуванням Володимира ЄРЕМЕНКА. Лауреати міжнародних фестивалів і багаторазові чемпіони спортивних змагань, ці артисти – майстри спорту й справжні майстри одного з найскладніших видів циркової гімнастики. Публіка завжди дивиться їхні виступи із завмиранням серця, адже митці ризикують заради прекрасного. Шалений каскад синхронних карколомних трюків на межі польотів і традиційної акробатики просто вражає!
     
     У наступному номері ви побачите дресуру з голубами й папугами. Володимир та Оксана ЛЯХОРСЬКІ вже багато років товаришують зі своїми підопічними – голубами-павичами та папугами-ара – доглядають їх, лагідно з ними спілкуються, щодня тренують. Пернаті настільки звикли до тембру голосів своїх наставників, що виконують їхні завдання з перших же звуків. А ще, кажуть, голуби й папуги є чи не найкращими антидепресантами. Словом, яскраві емоції вам забезпечено!
     
     Парне жонглювання сестер-двійнят Дар’ї та Марії ЩИТКОВИХ побудовано на дзеркальному відображенні виконавиць, які пильно відстежують кожний, майже невловимий, рух партнерки. Виконуючи майстерно відточені, складні трюки, веселі жонглерки створили номер, від якого глядач, безперечно, перебуває в захваті!
     
     Акробати на роликах В’ячеслав ЛЮБИВЕЦЬ та Олена ОЛЬНЄВА ось уже 17 років представляють українську школу циркового мистецтва в міжнародних програмах, що охоплюють широку світову географію. Артисти мають свій неповторний стиль у роботі. Є в них і авторські трюки. Запальний дует «Драйв» – це енергія й любов, ніжність і небезпека, сила та швидкість!
     
     Повітряні гімнасти Андрій ПЕРШИН і Марія ШЕВЧЕНКО виконують зухвалі трюки без використання страхувальних лонж. Завдяки неперевершеній манері виконання карколомних гімнастичних елементів під ліричну музику, виступ цього дуету сприймається на одному диханні. Переглядаючи номер, глядачі ніби занурюються в історію про чисте взаємне кохання, що дарує незабутні відчуття…
     
     Наступний номер – «Вища школа верхової їзди» під орудою Руслана ЯРЕМЧУКА, який поділився з нашим виданням своїми секретами дресури з кіньми:
     – Прем’єра нової програми – дуже відповідальний момент. Щоразу розпочинається підготовка нових фрагментів, комбінацій, закріплення вже набутих навичок. Це завжди хороша нагода вдосконалити номер, відкривши щось нове у своїх партнерах, аби глядач отримав хороший настрій. Коні розуміють наставника навіть поглядом. Але, щоб розкрити новий творчий потенціал красенів манежу, мені як дресирувальнику знадобився не один кілограм моркви й цукру. Коні вже добре виконують команди «Вальс» і «Апорт», уміють вітатися з глядачами та демонструють безліч нових цікавих трюків. Хочете переконатися? Тоді приходьте до Національного цирку України, щоб побачити все на власні очі!
     
     Далі виступають акробати на батутній доріжці під керуванням заслуженого артиста України Олега РИБЧЕНКА. Трюкова частина цього номеру має найвищий рівень небезпеки. Демонструючи глядачам навички надзвичайного володіння власним тілом, артисти-екстремали щоразу отримують велике навантаження на всі частини організму. Щоразу, виходячи в манеж, вони ризикують своїм життям заради бурхливих емоцій і щирих оплесків. Виступ не залишає байдужими як поціновувачів жанру циркової акробатики, так і досвідчених майстрів спортивної галузі.
     
     Уже знайомий нам дует «Драйв» у складі В’ячеслава ЛЮБИВЦЯ та Олени ОЛЬНЄВОЇ ще й вправно жонглює хула-хупами! Унікальному номеру у виконанні цієї неординарної парочки притаманні харизматичність та особливий шарм такої собі казкової історії. А видовищний реквізит та ефектні акробатичні трюки роблять їхній виступ ексклюзивним і незабутнім.
     
     Атракціон «Ілюзія сучасності» під керуванням Євгена НОВОСЬОЛОВА викликає безліч запитань. Куди зникають предмети? Чи вірити побаченому? Як він це робить? Коли працює ілюзіоніст, марно, щоразу вхоплюючи поглядом деталі, зосереджуючись, намагатися розкрити таємниці циркової магії. Проте кожен трюк в ілюзії варто побачити на власні очі хоча б задля того, аби насолодитися чаклунством, на декілька хвилин повіривши в чудеса!
     
     Повітряна гімнастка Марія ШЕВЧЕНКО літає під куполом цирку на полотнах-петлях, наче вільна пташка. Повітряна гімнастика – один із найпопулярніших циркових жанрів першої категорії ризику. Сьогодні, як і століття тому, глядачі із завмиранням серця стежать за карколомними трюками відчайдушних артистів. Адже виступ на висоті понад 20 метрів без страховки є незрівнянним, захопливим видовищем подолання простору всупереч законам фізики!
     
     Завершує програму атракціон «Великі хижаки» Миколи та Юлії КОЗИРЄВИХ. Чи ви знали, що між левом і людиною зав’язується дружба, а коли в атракціоні працюють ще й тигри, то товариських стосунків не уникнути? Отак велика, дружна родина вже понад чверть століття працює в унісон. А 25 років тому подружжя КОЗИРЄВИХ і гадки не мало, що вони оберуть професію, що входитить у п’ятірку найнебезпечніших у світі. Перш ніж піти на цей крок, Микола і Юлія добре усвідомили: аби працювати дресирувальниками, потрібно любити тварин, відчувати їх, будувати з ними справжні партнерські стосунки.
     
     Упродовж всієї вистави на арені працює клоун Анатолій СКОБЛЯКОВ. Своїми дотепними жартами й комічними репризами він ладний розворушити навіть найсерйозніших скептиків. Анатолій не дасть вам сумувати ані хвилини! Адже його виходи в манеж між номерами сповнені гумору та оптимізму. Цей найсмішніший персонаж програми поєднає всіх глядачів, які прийдуть до Національного цирку України, аби побути гостями на святі ДНЯ НАРОДЖЕННЯ. Комік ZIPPO запалює! Режисер-постановник клоунади– Олександр БІЛОГУБ.
     
     У виставі бере участь балет Національного цирку України. Балетмейстер-постановник – Наталія ЗАЙШЛА.
     Програму супроводжує жива музика у виконанні оркестру Національного цирку України, головний диригент – народний артист України, лауреат міжнародних джазових фестивалів Марк РЄЗНИЦЬКИЙ. Вокал – Вікторія ОЛІЗЕ, Ірина РЄЗНИЦЬКА.
     Художник-постановник – Ілля ПАВЕЛЕЦЬ.
     Генеральний директор Національного цирку України – заслужений діяч мистецтв України Владислав КОРНІЄНКО.
     
     Тож, відвідавши цирк, ви не лише отримаєте задоволення від перегляду класичної циркової вистави, але й неодмінно відчуєте себе іменинником. Придбайте квитки на денне святкове ювілейне дійство – подаруйте свято собі й своїм дітям!
     
     Підготувала Юлія ОМЕЛЬЧУК.
     НА ФОТО: дресирувальниця Юлія КОЗИРЄВА в атракціоні «Великі хижаки».


Автор: Омельчук Юлия Ивановна прочтений: 1518 оценки: 5 от 9
© Свидетельство о публикации № 35738
  Цена: 1365 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика