Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
Про бюстгальтери, весну й кохання…
Автор: Омельчук Юлия Ивановна      Дата: 18.03.2020 14:53


     Точка G
     Про бюстгальтери, весну й кохання…
     Еротичні розваги за вільним мікрофоном
     
     Весела поетична вечірка під задерикуватою назвою «ЛІФф-чек & etc» відбулася в гостинному просторі арт-пабу «Точка G-Point» (вул. Хорива, 25). Розташований заклад на історичному Подолі – у київському районі з багатющими мистецькими традиціями. Розповідає автор ідеї проведення такого провокаційного заходу – Ярослав КАРПЕЦЬ, журналіст, літературний критик, письменник, редактор стрічки новин літературно-художнього журналу «Дніпро»:
     – Я довго шукав підходящу локацію – таку, що якнайбільше відповідала б концепції заходу. Переглянув десятки цікавих закладів і нарешті, за порадою подруги, зупинив свій вибір на цьому затишному, комфортному місці, оформленому в еротичній стилістиці. Є бар, секретна кімната, танцювальний майданчик, ресторан зі смачною кухнею, гарне фойє. На стінах – спокусливі картини. Олексій Толкачов, власник закладу, голова Благодійного фонду «Омріяна Країна», залюбки підтримав мою ініціативу й навіть підготував інтимні презенти для наших чарівних учасниць – вишукані ліфчики та сексуальні трусики.
     Тож саме тут ми й зібрали талановиту творчу молодь із відмінним почуттям гумору – акторів, викладачів, громадських діячів, журналістів, економістів, музикантів, науковців, перекладачів, письменників, рекламістів, художників і просто прихильників мистецтва. Серед них – Ольга Бурканова, Геннадій Гнип, Анга Зелена, Соломія Зеленська, Олександр Ігнатенко, Маргарита Камєнєва-Шевернога, Тетяна Ковальська, Павло Матюша, Віта Парфенович, Ксенія Фукс, Тетяна Хелберд, Вікторія Шумейко. Безумовно, вечір удався! Приємно, коли на вустах гостей сяють щасливі усмішки!
     
     Справді, було чимало гострих жартів, пристрасних забав, солодких лестощів, химерних мудрувань, кумедних пустощів, відвертих розмов, невимушеного сміху та різноманітних сюрпризів. Найсміливіші дівчата отримали трофеї. Ярослав Карпець і сам прочитав свій знаменитий у мистецьких і поетичних колах вірш про жіночі груди. Говорили, співали, читали – про все! Про білизну, кохання, поцілунки, пристрасть, секс і спокусу…
     Із задоволенням представляємо учасників вечора еротичних читань «ЛІФф-чек & etc». Дехто з них виявив бажання поділитися своїми думками, емоціями, коментарями з читачами нашого Інтернет-видання. Отже…
     
     Ольга БУРКАНОВА – дизайнерка, маркетолог, поетеса й прозаїк, художниця:
     Предчувствием дышу
     безмерной радости.
     Нескромная, грешу
     желаньем благости.
     Ни берегов, ни дна
     у бесконечности.
     Душа пройдет одна
     вратами вечности.
     С собою не возьмет
     ни благ ни почестей,
     но светлую любовь,
     достойну повести.
     Она лучом осветит
     путь и трудности.
     Терзаниям ответит
     песней мудрости.
     Не жду и не ищу
     ее намеренно.
     Она сама войдет,
     когда отмерено.
     
     Анга ЗЕЛЕНА – постійна учасниця літературних заходів, що їх проводить Ярослав Карпець. Народилася 13 числа на Подолі. Малює й пише відтоді, як навчилася тримати олівець. Кандидат хімічних наук. Обожнює мандрувати з хорошими людьми різними куточками Земної кулі й знімати про це кіно. Хто має схожі захоплення? Анга відкрита дружньої до співпраці.
     Також на вечорі еротичних читань виступила актриса, чарівна жінка, киянка – прекрасна письменниця Соломія ЗЕЛЕНСЬКА. Читачі знають цю авторку за творами «Куди подіти святого», «Сповідь священика», «Таємниця Мерилін». Працює в жанрах любовного роману та психологічного детективу з елементами містики.
     
     Олександр ІГНАТЕНКО – уродженець Полтавської області. У Національному технічному університеті «Київський політехнічний інститут» захистив магістерський диплом інженера-дослідника за спеціальністю «Атомна енергетика». Письменник-прозаїк.
     – Захід, як і очікувалося, виявився насиченим і яскравим, але навіть серед такого різноманіття мені вдалося виділитися, спричинивши міні-фурор, – без зайвої скромності ділиться своїми враженнями Олександр. – Цікавий досвід, приємне оточення… Чого іще можна бажати? Відверта, спокуслива, чудова атмосфера арт-бару «Точка G», на мою думку, якнайкраще підходить для проведенняя саме такого тематичного вечора. Величезна подяка власникові закладу Олексієві Толкачову! Обов’язково завітайте туди. Пам’ятайте, що весна – пора кохання й оновлення, тож нічого не бійтеся, не соромтеся. Крокуйте сміливо назустріч її цвітінню, і тоді всі ваші задуми неодмінно здійсняться.
     
     Маргарита КАМЄНЄВА-ШЕВЕРНОГА народилася в Новосибірську, виросла в Одесі, жила на Хмельниччині. Нині вчителює в Києві. Журналістка, письменниця, упорядниця багатьох видань. Авторка шести поетичних збірок, двох книжок – перекладів із російської, працює над перекладом антології сучасної польської поезії. Любить мандрувати, відкриваючи нові місця й нових людей.
     – Рекомендую! – вигукує пані Маргарита. – Я в захваті! Обов’язково прийду сюди з чоловіком на романтичне побачення. Вечір чудовий! Ярослав Карпець був в ударі! Усі розповідали про свої стосунки з ліфчиками. Одразу виникло бажання почитати більше творів тих письменників, які виступали тут. Звісно ж, після вечірки ми трохи посиділи в барі, а потім довго гуляли мальовничим Подолом. Дякую вам, мої нові друзі!
     
     Тетяна КОВАЛЬСЬКА – блогерка, дизайнерка одягу, модель, перекладачка, поетеса, фінансист:
     «ПРО ЛИФф-чек...»
     Мы познакомились с тобой в примерочной...
     И не знали друга имени.
     Увидела тебя и занервничала –
     В сердце загорелась пламенем...
     Мыслей не было, что все неправильно,
     Кожа покрылась инеем...
     От рук твоих затаилось дыхание,
     Страсть накалялась тайная...
     – А які у вас стосунки з ліфчиком? У мене – гармонійні, бо в мене є на що його надягти. А надто гармонійні, коли чоловік знає, що з ним робити. Чи знаєте ви, що коїться в паризьких примірочних після відвідування Лувру? Як поцілунки доводять до спазмів? Адже настала весна, і в повітрі вирують аромати квітів і жіночих парфумів. І навіть ті, хто прийшли сюди без ліфчиків, отримали їх у подарунок. Вдячна пану Ярославу за запрошення на вечір неймовірно чистої енергії, гумору, позитиву та сміху!
     
     Павло МАТЮША – перекладач, поет і прозаїк. Випускник HEC Paris та Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. Жив і працював у Франції. Віднедавна повернувся до Києва. Двічі лауреат Національного літературного конкурсу «Смолоскип» – за роман «Кокліко» та збірку поезій «Париж. Сплін». Саме цими творами автор був представлений на Книжковому арсеналі. Один із чотирьох перекладачів антології молодої американської поезії (2016). Книга його казок «Вієчка», що вийшла друком у видавництві «Фонтан казок», увійшла до довгих списків рейтингу «Літ-Акцент» та книжкової премії «Еспресо» в номінації «Вибір читачів».
     Віта ПАРФЕНОВИЧ народилася на Київщині. Із золотою медаллю за успіхи в навчанні закінчила загальноосвітню школу. Здобула блискучу економічну освіту. До речі, також із відзнакою.
     – У перекладі з латини Віта означає життя, – розповідає дівчина. – Я не обмежуюся лише побутом і роботою за фахом. Маю кілька хобі, зокрема кохаюся в журналістиці та літературі. Пишу вірші. Працювала головною редакторкою газети «Шкільна перерва». Дописувала до «Авіатора», «Коледжанина», «Яготинських вістей», журналу Національного авіаційного університету України. Коли відомий видавець Євген Юхниця проводив конкурс поезій серед студентів вищих навчальних закладів міста Києва «Королі ліри», то і я спробувала свої сили. Маю публікації в альманахах «Вілаг почуттів», «Голоси Севами», «Листи до Миколая» та збірці оповідань «Вузлик оповідок про бабусю» із серії «Теплі історії». Дипломантка поетичного вернісажу «Троянди й виноград», що проводиться за сприяння Київського літературно-меморіального музею Максима Рильського, у номінації «Пейзажна лірика». Словом, живу, кохаю, мрію, надихаюся, творю…
     
     Ксенія ФУКС – громадська активістка, голова громадської організації «Українське ательє культури та спорту» в німецькому місті Штутгарті, письменниця, головна редакторка українсько-німецького журналу „Gel[:b]lau“, художниця. Закінчила Донецький національний університет за фахом «Англійська мова та література» й Штутгартський університет медіа за фахом «Реклама та маркетингові комунікації». Книга Ксенії Фукс «По той бік Сонця» входить до короткого списку Книги року ВВС – 2019. Співпрацює з журналом «Український Тиждень», куди дописує про психологічну освіту.
     
     Рок-музикантка Тетяна ХЕЛБЕРД – солістка гурту «Halberd». Ця рок-група існує вже вісім років і має як авторські, так і кавер-композиції в стилі старого доброго важкого року з елементами блюзу, треш-металу та хіп-хопу. Виступає переважно в столичних пабах: «Барви», «Бардак», «Диван», «Докер», «Бочка», «№ 13», «Радіо-бар», «Rainbow», «Сундук», «Теплий Ламповій», «Укроп» тощо. Перша авторська пісня музикантів – «Struggle with Yourself», про демона, який живе всередині кожної людини. Над авторським репертуаром «Halberd» працюють також вокалістка Тетяна Кожухова, гітаристи Олег Безручко, Галамага, Сергій Монтерей і Юрій Покладенко. На Лисій горі в Києві знято містичний відео кліп на пісню «Не тікай». На його презентації в концертному холі «Монтерей» відбулася низка містичних екскурсій і вогняне шоу. Записано дебютний альбом групи, представлений широкій публіці на Міжнародному фестивалі «Рок-Булава». На ліфчиковому вечорі харизматична Тетяна заспівала свого «Летючого Голландця» та ще дещо.
     
     Сподіваюся, попереду на нас очікують ще чимало гострих перчинок, неймовірних сюрпризів, дивовижних цікавинок… Адже невгамовний журналіст, компетентний літературознавець і вправний організатор Ярослав КАРПЕЦЬ із притаманною йому енергією знову готує саме для нас щось несподіване. Слідкуйте за анонсами!
     
     Юлія ОМЕЛЬЧУК,
     журналістка, літературознавиця
     Фото Геннадія ГНИПА


Автор: Омельчук Юлия Ивановна прочтений: 2480 оценки: 4.99 от 156
© Свидетельство о публикации № 31711
  Цена: 1600 noo



Ваши комментарии


Омельчук Юлия Ивановна Sun Mar 29 23:22:55 2020 Коментар від видавця, журналіста, письменника Євгенія ЮХНИЦІ: "Багата мова українська, щедра! Моя оцінка - 4. Репортаж має помітно описовий характер. Але - респект за багату мову, багато згадок, імен, посилань. Твір - літературно-журналіський. Сподобався. Ще перечитуватиму із задоволенням!!!!!!!!!!!!!!!!!".
Омельчук Юлия Ивановна Tue Apr 28 11:12:27 2020 Коментар від гіда-краєзнавця, експерта-культуролога, інженера-будівельника Богдана ГРИЦЕВИЧА: "Для настрою: "Шановні друзі й колеги! Статтю про вечір еротичних читань «ЛІФф-чек & etc»… Весна... Кохання й бюстгальтери... Я допишу вранці… Зараз - уже ніколи… Ой… Все...".
Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика