Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
Шахраї з «КиївТрансПарксервісу» вчиняють замах на Свободу слова!
Автор: Вячек      Дата: 14.11.2018 19:03
Найкращий захист – це напад

     У Дніпровському суді столиці триває спроба закрити рота вільній пресі…
     
     Найкращий захист – це напад, саме цього принципу дотримуються в одному з найбільш корумпованих структурних підрозділів київської мерії – Комунальному підприємстві «Київтранспарксервіс» (далі – КПС). Мільярди неврахованих коштів акумулюються в руках чиновників-шахраїв через посередників. А от журналісти для них – як кістка в горлі, псують всю малину, тому злодії і намагаються всіма силами убезпечити себе.
     В кінці грудня минулого року видання УкрПрес Інфо розмістило статтю «Чим пахнуть «ліві» гроші Київтранспарксервісу?», в якій йшлося про корупційну складову в роботі Комунального підприємства «Київтранспарксервіс». Журналіст наводив очевидні факти, відомі всім автомобілістам Києва та й не тільки столиці. Про мільйонні потоки, що текли в руки «чорних» паркувальників, про різні махінації і схеми – все це чітко викладено в публікації. Тож природно, що цим процесом хтось керує, і в статті були озвучені прізвища та схеми. І ось буквально 10 листопада цьогоріч столична поліція підтвердила факти повальної корупції в КПС: «Керівний склад ««Київтранспарксервісу» викрито в системній корупції з розміщення нелегальних парковок».
     
     УкрПрес Інфо вдалося встановити, що на чолі «бригади» в роботі схеми зі збору «чорної готівки» стояли «смотрящий», куратор КП «Київтранспарксервіс» від КМДА – Олег Володимирович Олефір, який представляється працівником так званої «Служби безпеки КМДА», колишній начальник «служби безпеки» КПС Григорій Рудько і два його «рекет-бригадира» (слова автора) Олексій Поливода і Володимир Мурга.
     «Честь» паркувальників і суд в допомогу
     Покажіть хоч одного з автомобілістів Києва, який би не стикався з хамством паркувальників. «Пани» в помаранчевих жилетах нахабним чином диктують місце і заяложеними руками вихоплюють готівка з рук водіїв без чеків і усіляких фіскальних документів – причому це відбувається повсюдно.
     
     Розуміючи, що діяльність злодіїв-паркувальників розкрита, ця група, один з яких колишній правоохоронець, вирішила оголосити війну вільні пресі. Вони подають позов «про захист честі і гідності» до Дніпровського суду міста Києва, зажадавши сатисфакції із чималими грошовими претензіями у видання УкрПрес Інфо та його головного редактора. Судові тяжби розпочалися 13 січня і тягнуться й досі.
     
     На жаль, суд в особі судді Наталі Яровенко використовують як інструмент маніпуляції Отже ситуація дійшла до абсурду. У позові йдеться, що позивач – пан Рудько – скаржиться на те, що зазнав непоправної втрати, втративши роботу після публікації статті. На досудових перемовинах, в яких брав участь Радько та його адвокат. А ще в них брав участь такий собі громадянин Оліфер, який однак на липневий суд не з’явився, але… погрози прилюдно озвучив.
     https://youtu.be/ecUlQUN_zZY
     Суддя Наталя Яровенко на засіданні 25 липня взагалі заборонила фото- і відео фіксацію, порушивши відповідний Закон України. Наступне засідання суду було перенесене на 14 серпня, в якому головним редактором був озвучений відвід судді.
     https://youtu.be/ecUlQUN_zZY
     Наступний суд має відбутися 15 листопада нинішнього року.
     
     В порядку короткого висновку можна зазначити наступне:
     1. Позивач звинувачує головного редактора в інсинуації. Але ж сайт УкрПрес Інфо не є ЗМІ, а засіб комунікації, до того ж у в публікації вказано прізвище «героя» не Радько, а Рудько.
     2. Головний редактор не є автором матеріалу і його причетність ніким не доведена, до того ж на сайті є примітка, що ресурс не несе відповідальності за зміст публікацій авторів.
     Це як ніщо інше як нахабна бандитська атака на свободу слова під соусом захисту «власної гідності». Однак ми будемо і надалі висвітлювати цей процес та чекаємо публічних дискусій з цього приводу.
     
     Володимир Мурга, Григорій Рудько, Київтранспарксервіс, Олег Олефір, Олексій Поливода,
     


Автор: Вячек прочтений: 1241 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 23540
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика