Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
Віктор Доротенко зумів не злитися з тінню, він проніс через своє життя гордість і честь степняка – Олег Володарський
Автор: Вячек      Дата: 17.10.2018 12:55
«…Не в тому жах, що тепер жити важко, а в тому, що образливо» Ліна Костенко

     «…Не в тому жах, що тепер жити важко, а в тому, що образливо»
     Ліна Костенко
     Найстрашніше в нас – продажність. Це той гріх, який не дає нам можливості вдихнути свою свободу та незалежність на повні груди. Мене завжди переслідує цей страх – несподівано обернувшись, побачити підле і низьке зрадництво. І нехай «знаючі» люди кажуть, що ми можемо не звернути на це увагу або переусвідомити це гуманно і з милосердям. Не вірю!
     Залишаючись один на один з собою і зі своїми думками, ламаються навіть найсильніші. Шукають пояснення підлості. Гризуть себе. Зсередини. До крові. До знищення. І добре, якщо він знайде в собі сили піднятися. А якщо ні?
     Кожен день, з ранку до ночі – побутова підлість, тиха, повзуча і жахливо безкарна. Прищеплена з дитинства. Ти скаржишся на дітей, а педагог-шаріков тобі чемно посміхається. Побутова зрада. Соціальна. Політична. Сексуальна. Дружня. Господи! Коли мокші вагонами вбивали людей, в нас розстрілювали УКРАЇНЦІВ, в нас випалювали совість і честь. Ми віртуози зради. Ми савченки, ми барни, ми черноволіхі й пашинські, ми яценюки і кернеси. Це все МИ! Це все – тінь віртуозної гри диявола... за нотами з манускриптів орди, яка засіла в Московії.
     
     Вірус, який оновлюють щомиті. Ми перестали його помічати. А він розростається, як злоякісна пухлина. І ніхто ніколи не думав, що підуть надскладні метастази у вигляді війни, смертей кращих із кращих. Там, куди для дикої і варварської ЗРАДИ підселяли орків. А справжній і корінний народ просто розстрілювали і ховали в мерзлій землі.
     Тінь, яка накрила обличчя суддів, прокурорів і міністрів. Тінь, яка доїдає президента. Сутінки одвічної, тисячолітньої зради. Тінь від самих себе...
     
     Цей великий і сильний УКР – Доротенко Віктор Іванович, зумів не злитися з тінню. Так і проніс через все своє 52-річне життя гордість і честь степняка. Кочівника. Воїна. Козака.
     
     Бився за Дніпро несамовито і фанатично. Вірив, що обов’язково переможе правда. Свято вірив. І ще священніше вірує. Воював – розвідка. І говорив правду! Біда постукала в двері сама. Любить цей українець свою землю і своїх людей.
     
     Величезне підприємство, яке недовкрав Янукович, вирішило вкрасти дияволятко валентин манько. Конезавод – земля, стайні, споруди, врожай. І якось несподівано з’явилася купа продажних ментів і міріади дешевих НКВДистів. Люди перекривають трасу, а дияволятко, під прикриттям підлеглих водія шоколадного і п’яного клоуна, грабує завод.
     Дияволятко настільки звикло до духовної проституції і морального гомосексуалізму, що червоні командири виділили йому кабінет в центрі управлінням польотами чортів прямо в ЧК. Він спить з ними. Жере. Кидає мирних громадян України. І з такою майстерністю задовольняє та обслуговує владуледвеутримуючих, що його мало не призначили главою Держслужби у справах ветеранів війни та учасників АТО.
     Як і завжди, в країні зради і підлості, найгидотніший і найнудотніший чорт стає узаконеним плебеєм. Поки серед нас не здохне останній раб, НАЦІЯ приречена на знищення. Між Ізраїлем і Єгиптом відстань – 0. І де тоді ходили Мойсеєві діти цілих 40 років? Чекали поки мураєва завалить піском або шуфрича з’їдять верблюди? Годували добкіна і новинського часником і осиновим кілком? Давали пити королівським і бондаренко степові колючки? Саме так! Щоб рабська і продажна кров здохла.
     Це все МИ. Ми самі джерело своїх неприємностей і горя. Так само як і ВІЙНА, якою ми граємо як рулеткою, продаючи душу сатані. Тому що там воюють «чужі» діти.
     Жовто-синій, адже це і є найтяжчий і найпринизливіший злочин! Скоро відлуння передової зазвучить всюди – на кожній вулиці, в кожній душі, в кожному українському серці! І далі залежатиме тільки від нас, чи зможемо ми заборонити самі собі самих себе зраджувати. Щоб носити бруд і тінь цієї зради в тарілку своїм дітям. І передавати, зраджуючи самих себе, губами «любов» понівеченої і приниженої душі. Нас вже немає. Ми, жовто-синій, радянські, зіпсовані совком.
     
     Є святі поняття, які вище ЗАКОНУ. Коли ворог (зовнішній і внутрішній) знищує твій ДУХ, ти зобов’язаний знищити ворога, навіть ціною власного життя! Хтось виживе, а хтось ні. Але діти і внуки вже точно не будуть рабами. Тут тільки Бог і Україна. Тільки так ми наведемо їх до СВОБОДИ!
     
     Проект «НЕЗВАБЛЕНІ САТАНОЮ». Герой програми: Доротенко Віктор «Іванич»
     https://www.youtube.com/watch?v=oo_0dCVNJB0&feature=youtu.be
     


Автор: Вячек прочтений: 1384 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 22959
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика